APTEEKISTA

Toimiva vatsa, helpompi päivä Toimiva vatsa, helpompi päivä

Yksi tabletti päivässä

tukee ruoansulatusta

ylläpitää säännöllistä suolen toimintaa

Yksi LAXOPLANT® -tabletti päivässä tukee ruoansulatusta 82 % oli tyytyväisiä LAXOPLANT®-valmisteeseen 20 päivän käytön jälkeen Yksi LAXOPLANT® -tabletti päivässä ylläpitää säännöllistä suolen toimintaa

Mikä on LaxoPlant?

LAXOPLANT® on ravintolisä, jonka sisältämä malva ylläpitää suolen säännöllistä toimintaa. Hedelmä- ja kasvisvalmistetabletti sisältää ainutlaatuisen yhdistelmän malvan ja kiivihedelmän luonnollisia ainesosia.

MALVA tukee ruoansulatusta ja ylläpitää säännöllistä suolen toimintaa.

KIIVIHEDELMÄ sisältää runsaasti liukenevia ja liukenemattomia kuituja.

Apteekista.

Tabletti aamulla tai illalla
Tabletti aamulla tai illalla

Annostelu

1 tabletti päivässä aamulla tai illalla – oman mieltymyksen mukaan. Käytetään (tarvittaessa) 20 päivän ajan. Parhaat tulokset saavutetaan säännöllisellä, 20 päivän yhtäjaksoisella käytöllä.

Aikuisille ja yli 12-vuotiaille. Älä käytä LAXOPLANT®-ravintolisää, jos olet allerginen valmisteen jollekin ainesosalle. Raskaana olevien ja imettävien ei tule käyttää valmistetta, koska tutkimuksia näillä ryhmillä ei ole tehty.

Tabletti aamulla tai illalla

Vinkit vatsan toimintaan

Terveellinen ja monipuolinen ruokavalio on toimivan, hyvinvoivan suolisto peruspilari. Vatsa pysyy tyytyväisenä, kun suolisto on tasapainossa: pidätyskykyinen suoli tyhjenee hyvin ja säännöllisesti.

Suolen toimintaa voit edistää monella tapaa omatoimisesti. Tässä muutama vinkki:

  • Pidä ateriarytmi tasaisena, vältä napostelua
  • Lisää kuituja ruokavalioosi
  • Juo vettä aterioiden välissä
  • Vältä stressiä, liiku riittävästi
LaxoPlant tukee ruoansulatusta ja sisältää luonnollisia ainesosia. LaxoPlant tukee ruoansulatusta ja sisältää luonnollisia ainesosia.
Yksi LAXOPLANT® -tabletti päivässä ylläpitää säännöllistä suolen toimintaa

1 Phytoxil Transit usage test, Merieux NutriSciences, online survey with testers of Phytoxil transit, 157 respondents, 08/2019, France.

Copyright © 2020 Sanofi Oy. Sivun sisältö on suunniteltu suomalaisille. Kaikki oikeudet pidätetään. MAT–FI-2000331-1.0 – 10–2020

Ravintolisä. Suositeltava vuorokausiannos on 1 tabletti. Ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Ei alle 12-vuotiaille lapsille, raskauden tai imetyksen aikana. Ei lasten ulottuville. Markkinoija Sanofi Oy.

Evästeiden käyttö Käyttöehdot Tietosuojakäytäntö